PRIPREME ZA NORVEŽANE

Trening po lošem vremenu: Kovaču na raspolaganju svi osim Modrića i Kovačića

Izborniku su ostala još dva treninga; glavni taktički u četvrtak, na kojem će zacijelo isprobati sastav za subotu, jer uključit će se i Modrić, te posljedni službeni u petak
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 25. ožujak 2015. 22:09

Reprezentacija je odradila treći trening ovaj tjedan na terenu Hitrec-Kacian. Niko Kovač imao je na raspolaganju 23 igrača, sve osim Luke Modrića i Matea Kovačića. Bilo je vjetra, ne i kiše.

Iako je travnjak namočen, moglo se normalno trenirati. Mediji su nazočili svega 15-ak minuta iako su se pojavili novinari iz samo dvije redakcije, nakon toga je Kovač iza zatvorenih vrata već radio neke taktičke stvari za susret.

Početak je malo kasnio zbog posjeta Predsjednici na Panovčaku. Prije toga vježbao je Dinamo, a čim je Hrvatska stigla, Luku Modrića dočekali su prijatelji Čileanca Juniora Fernandesa i fotografirali se s njim.

Ozračje je bilo vrlo dobro, ali tako je to i inače ovih dana. Izborniku su ostala još dva treninga; glavni taktički u četvrtak, na kojem će zacijelo isprobati sastav za subotu, jer uključit će se i Modrić, te posljedni službeni u petak, dan prije dvoboja.

Linker
23. rujan 2024 00:41