ŽUTA MINUTA

Troicki oteo kamermana da bi cijelom svijetu dokazao da je sudac pogriješio

Znaš da si u krivu, znaš da je loptica dobra. Uvijek misliš da si u pravu i nikad se nisi ispravio! Neću tako igrati. Iz svemira se vidi da je loptica dobra - vikao je Troicki
Piše: ArhivaObjavljeno: 16. svibanj 2013. 12:41

Srpski tenisači opet 'briljiraju'. Prošli tjedan spektakl u Madridu napravio je Đoković poručivši gledateljima da mu 'ližu k...', a jučer je u Rimu pravi show imao Viktor Troicki zakačivši se sa sucem dvoboja. Troicki nije poput Noleta koristio ružne riječi, dapače bio je poprilično duhovit i zanimljiv, a njegova četverominutna rasprava sa sucem Cedricom Mourierom bila je događaj dana u Rimu.

Troicki je izgubio od Latvijca Gulbisa prvi set, a na startu drugog srpski tenisač je nakon jednog sumnjivog auta izgubio i svoj servis. Mourier je sišao sa svoje stolice i potvrdio odluku linijskog suca, ali Troickog nije uspio uvjeriti. Srbin je preskočio ogradu i kada je vidio trag loptice potpuno je poludio.

- Znaš da si u krivu, znaš da je loptica dobra. Uvijek misliš da si u pravu i nikad se nisi ispravio! Neću tako igrati. Iz svemira se vidi da je loptica dobra - vikao je Troicki, a u jednom trenutku je zaprijetio.

- Predat ću meč!

Nije predao, ali nije ni sjedio skrštenih ruku. Oteo je kamermana, odvukao ga do spornog traga i cijelom svijetu pokazao da je sudac bio u krivu. Simpatični Troicki u tom trenutku je zaradio i ovacije publike, ali i opomenu suca.

Cijela predstava oduševila je i komentatore, koji su četverominutni prekid okarakterizirali kao 'najzanimljiviji dio meča'. Što je i razumljivo s obzirom da je Gulbis dobio 6-1, 6-1.

Linker
22. rujan 2024 06:41