AFP
TIPSAREVIĆ

Isprika zbog psovanja

"Jesi li jeb... glup", navodno je uzviknuo Tipsarević gledatelju, nakon čega se, nekoliko dana kasnije, Tipsarević ispričao
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. lipanj 2013. 19:27

Srpski tenisači vrlo su "vješti" kada je u pitanju psovanje gledatelja. Novak Đoković je takvu sklonost pokazao na ATP turniru u Madridu, a nešto manje "upečatljiv" je bio Janko Tipsarević...

U posljednje vrijeme Tipsareviću i ne ide baš kada su u pitanju sami rezultati i igra, pa je tako vrlo lako u tri seta poražen u subotu od Mihaila Južnija u trećem kolu zemljanog Grand Slam turnira. U jednom trenutku meča Tipsarević je, pak, opsovao gledatelja koji je navodno vikao dok se on spremao za serviranje.

"Jesi li jeb... glup", navodno je uzviknuo Tipsarević gledatelju, nakon čega se, nekoliko dana kasnije, Tipsarević ispričao. No, uz ispriku je dometnuo:

- Izgubio sam živce, događa se. Ali, bilo je vidljivo da nekolicinu navijača uopće nije zanimalo tko igra, koji je rezultat i što se događa. Samo su željeli izgledati lijepo i biti viđeni na Roland Garrosu. Nisu nas poštovali i to nije u redu. Jasno, niti moja reakcija nije u redu.

Linker
21. rujan 2024 22:30