Screenshot: Youtube
TENISKA PREMIER LIGA

VIDEO: IVANIŠEVIĆ ISPRAĆEN OVACIJAMA 'Vratili smo naš 'mojo', što je dobro jer su igrali bolesno i pošteno nas namlatili'

Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 08. prosinac 2015. 21:59

Goran Ivanišević i Ivan Dodig upisali su nove pobjede u teniskoj Premier ligi.

Kao i u prvom kolu, Ivanišević je žrtvu opet pronašao u Carlosu Moyi (Singapore Slammers), kojega je svladao 6-4. UAE Royalsi ukupno su slavili 26-23 i njihov je omjer u IPTL-u sada 3-2. Dodig je ponovno bio uspješan u paru s Rafaelom Nadalom, sa 6-4 nadigrali su francusku kombinaciju Gasquet/Roger-Vasselin. Ipak, Indian Acesi izgubili su od Philippine Mavericksa 24-25, što im je prvi poraz.

Ivanišević je akon meča je bio uobičajeno živopisan i prilikom davanja izjava za medije

"Sjajno je vidjeti oldtimere u dobroj formi. Marka ( Philipoussisa), Carlosa (Moyu) i Fabricea ( Santoroa) koji trči kao manijak. To je skupina jako zanimljivih starih dečki. Oni i dalje igraju jako dobro“, rekao je Ivanišević.

Tijekom karijere je Ivanišević odigrao četiri meča protiv Moye i slavio je tek jednom, 2001. godine u Wimbledonu,, a ovaj je njihov međusobni ogled bio toliko uzbudljiv da je stalno držao gledatelje na rubu njihovih stolaca.

"Ovo je sjajno. Igrao sam protiv njega dva puta u teniskoj Premier ligi. Pobijedio sam ga u Japanu, a pobijedio sam ga ovdje. Više ne razmišljam o prošlim danima. Razmišljam samo o tome kako preživjeti svaki meč. Najstariji sam igrač ovdje, svi su mlađi od mene“, dodao je 44-godišnji Ivanišević.

"Imali smo dobar start u Japanu, a zatim smo malo izgubili naš mojo. Acesi i Mavericksi su nas pošteno namlatiti, igrali su bolesno i ovo je za nas dobra pobjeda da se vratimo u ritam“, zaključio je Goran, koji je dobio ovacije publike u Manili.

Linker
23. rujan 2024 17:06