Getty
GOGO, MAJSTORE

Ludi preokret Ivaniševića! Hrvatski genijalac napravio čudo kakvo nije 25 godina!

Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 03. prosinac 2015. 23:24

Goran Ivanišević ponovno je oduševio u teniskoj Premier ligi. Njegovi UAE Royalsi u Kobeu su protiv Japan Warriorsa stigli i do druge pobjede, a 44-godišnji je Splićanin sa 6-4 nadigrao devet godina mlađeg Marata Safina, nekad najboljeg tenisača svijeta (2001. godine) koji se od profesionalngo tenisa oprostio rano, u 29. godini (2009.).

U dvoboju koji je najlakše opisati kao 25 minuta teniskih delicija, Ivanišević se izvukao iz zaostatka od 0-3 i serijom atraktivnih poena "ubio" dvije muhe: zabavio je gledatelje i okrenuo dvoboj u svoju korist.

Ivanišević je poslije meča bio posebno oduševljen svojim posljednjim poenom, ali prvo je prokomentirao što se dogodilo na početku meča, kad je gubio 0:3.

"A što se dogodilo... Odlično je servirao, sjajno je vraćao servis, a onda sam ja pogodio najbolji pas u zadnjih 25 godina, to je sigurno. Takav bekend nisam pogodio u životu", rekao je Goran i nasmijao sve u dvorani.

Hrvatska se legenda uklopila u odličan dan Royalsa, koji su odnijeli svih pet setova za uvjerljivih 30-15. Ana Ivanović svladala je Mariju Šarapovu, Berdych je bio bolji od Kohlschreibera, a i parovi su otišli na njihovu stranu.

U prvom meču dana Singapore Slammersi su sa 26-24 svladali Philippine Maverickse. U petak je posljednji dan u Kobeu, prvoj od pet stanica IPTL-a, nakon čega zvijezde putuju u Manilu.

Linker
23. rujan 2024 16:47