Ivan Klindić / CROPIX
MOYA NIJE MOGAO NIŠTA

Još nije za staro željezo: Pogledajte kako je Ivanišević donio pobjedu Ani Ivanović

Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 02. prosinac 2015. 16:19

Goran Ivanišević jedini je od hrvatskih predstavnika bio u akciji tijekom prvog dana Međunarodne teniske Premier lige (IPTL) koja je počela u Kobeu. Wimbledonski pobjednik iz 2001. ekshibiciju je otvorio nadigravši Carlosa Moyu (6-3), čime je svojoj momčadi UAE Royals osigurao ukupnu pobjedu.

Ivanišević i Moya igrali su posljednji set u srazu između Royalsa i Singapore Slammersa, koji je završio rezultatom 26-20. Za Royalse su još slavili Ana Ivanović (protiv Benčić), Berdych i Nestor u parovima te Mladenović i Nestor u mixu. Jedini set za Slammerse dobio je Kyrgios protiv Berdycha. U IPTL-u se u svakom dvoboju igra po pet setova (tenisači, tenisačice, muški parovi, mješoviti parovi, legende), a pobjeđuje momčad koja ukupno osvoji više gemova. Marin Čilić jučer nije bio u sastavu Royalsa.

U drugom okršaju dana Indian Acesi su bez Ivana Dodiga sa 25-24 svladali Japan Warriorse. Iako su domaćini nakon pet setova imali više pobjeda, sve su bile tijesne. Kei Nishikori je na kraju sa 6-4 svladao Monfilsa, ali izgubio je jedan gem previše.

Linker
24. rujan 2024 05:20