MASTERS

Nestor i Zimonjić ispali

Piše: HinaObjavljeno: 13. studeni 2014. 18:39

Kanađanin Daniel Nestor i Srbin Nenad Zimonjić svladali su Španjolce Marcela Granollersa i Marca Lopeza u susretu su 3. kola skupine B ATP "mastersa" tenisača u Lonodnu sa 6-7 (5), 6-3, 11-9, ali usprkos toj pobjedi oprostili su se od daljnjeg sudjelovanja na "mastersu".

Nestor i Zimonjić natjecanje u skupini okončali su s jednom pbojedom i dva poraza, kao i Granollers i Lopez, ali Španjolci bi se još uvijek ipak mogli plasirati u polufinale jer imaju bolji omjer osvojenih i izgubljenih setova. No, da bi Granollers i Lopez ušli u polufinale, u posljednjem susretu skupine koji se igra od 19 sati hrvatski igrač Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo moraju svladati Francuze Juliena Benneteaua i Edouarda Roger-Vasselina.

Dodigu i Melu je, pak, potrebna pobjeda protiv Benneteaua i Roger-Vasselina kako bi osigurali prvo mjesto u skupini. U slučaju pobjede Francuza, oni će u polufinale kao prvi u skupini, a Dodig i Melo kao drugi.

Pobjednik ove skupine u polufinalu će igrati protiv drugog para iz skupine A, a to će biti bolji iz međusobnog ogleda braće Boba i Mikea Bryana protiv Austrijanca Alexandera Peye i Brazilca Brune Soaresa, dok će drugi iz ove skupine igrati protiv Poljaka Lukasza Kubota i Šveđanina Roberta Lindstedta koji su osigurali prvo mjesto već nakon dva kola.

3. KOLO:

Daniel Nestor/Nenad Zimonjić (Kan/Srb) - Marcel Granollers/Marc Lopez (Špa) 6-7 (5), 6-3, 11-9,

TABLICA:

1. Ivan Dodig/Marcelo Melo (Hrv/Bra) 2 2 0 4-0 4

2. Julien Benneteau/Edouard Roger-Vasselin (Fra) 2 1 1 2-3 2

3. Marcel Granollers/Marc Lopez (Špa) 3 1 2 3-4 2

4. Daniel Nestor/Nenad Zimonjić (Kan/Srb) 3 1 2 3-5 2

Linker
24. rujan 2024 11:17