Novak Đoković

 EMMANUEL DUNAND Afp
PUŠTEN IZ BOLNICE

FOTO Legenda završila na štakama, Đoković pokazao kako izgleda nakon hitne operacije

Ozljeda je zaustavila njegov put prema 25. titulu na Grand Slam turnirima
Piše: SNObjavljeno: 06. lipanj 2024. 12:28

Novak Đoković u srijedu je hitno operiran u pariškoj bolnici. Radi se o rutinskoj operaciji meniskusa desnog koljena, ozljeda je to koja je zaustavila Đokovićev put prema 25. tituli na Grand Slam turnirima, budući da je morao otkazati četvrtinu finala Roland Garrosa prepustivši "walkover" Casperu Ruudu.

Liječnici su potvrdili da se ne radi o težoj ozljedi te da će se srpski tenisač relativno brzo oporaviti. Da nije pristao na operaciju, Đoković bi se okrenuo alternativnim metodama i izostajao s teniskih terena najmanje tri mjeseca, a to bi mu oduzelo svaku nadu u medalju na Olimpijskim igrama. Potvrđeno je i da je Đokovićev nastup na nadolazećem Wimbledonu gotovo neizvediv. Stoga će uslijediti i novi pad na ljestvici, no srpskom tenisaču to je trenutno najmanja briga...

Nakon što je pušten iz bolnice, Đoković se obratio fanovima na društvenim mrežama i objavio fotografiju na štakama.

"Jučer sam morao donijeti neke teške odluke nakon što sam zadobio puknuće meniskusa tijekom posljednjeg meča. Još uvijek sve proživljavam, ali sretan sam što vas mogu obavijestiti da je operacija prošlo dobro.Jako cijenim tim liječnika koji je bio uz mene, kao i ogromnu podršku koju sam dobio od svojih obožavatelja. Dat ću sve od sebe da budem zdrav i spreman da se što prije vratim na teren. Moja ljubav prema ovom sportu je jaka i želja za natjecanjem na najvišoj razini je ono što me drži. Idemooo", napisao je Đoković uz poziranje pred Eiffelovim tornjem, što mnogi drže kao potvrdu nastupa na OI u Parizu.

Linker
06. lipanj 2024 12:29