PO NOVA DVA BODA!

Vori uoči Norveške: Prijete nam Rambom, ali mi imamo Chucka Norrisa za te stvari!

Reka' sam prije turnira da mislim da s obzirom na to da ne igraju Strand, Ege i Kjelling da su slabiji, ali sada sam promijenio mišljenje jer su me igrom na ovom turniru vrlo ugodno iznenadili
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 20. siječanj 2012. 10:01

Igor Vori je dobro raspoložen. "Gilja" svoj rukomet sve u 16. Ruši protivničke napadače k'o kegle, a u napadu je sve bolji.

- Je l' ovo ozbiljno ili... Misliš, za one dvije lopte što sam fulao u prvoj utakmici? A dogodi se - odmah je povukao razgovor na svoj stil.

Dobro, a kada ćemo popraviti obranu?

- Evo opet, je l' to ozbiljno ili...

Ozbiljno, ozbiljno.

- Mislim da nismo loše igrali obranu, bilo je loših trenutaka, ali generalno gledano nije za baciti. Primili smo prvo poluvrijeme od Slovenije 12 komada, lopta je išla na crtu, ali moje pitanje je koliko su nam zabili njihovi vanjski igrači. I Island ista priča. Danas je rukomet definitivno drukčiji, puno, jako puno toga se događa za vrijeme utakmice i nemoguće je sve kontrolirati.

ne možemo mirno

A sad neozbiljno...

- Ma, bit ćemo mi još bolji. Ako je dosad bilo ovako, a nije bilo savršeno, kako će to izgledati kada bude savršeno?

Baš nas zanima, recimo, u Novom Sadu?

- Pa i nas. Ali prvo nas zanima Norveška. Koncentrirali smo se samo na nju sada.

I kako će biti?

- Reka' sam prije turnira da mislim da s obzirom na to da ne igraju Strand, Ege i Kjelling da su slabiji, ali sada sam promijenio mišljenje jer su me igrom na ovom turniru vrlo ugodno iznenadili. To je momčad koja igra klasičan skandinavski stil rukometa. Plitka obrana, oštro, kontra, a sve ostalo kako bude.

Ovo ostalo je zanimljivo za analizu?

- To je skup odličnih igrača. Prvih sedam Norvežana igra po vrlo jakim europskim klubovima, ima kvalitetu i to pokazuje. Mamelund igra jako dobro, Rambo također, ali mislim da mi imamo Chucka Norrisa za te stvari. Krila znaju biti neuhvatljiva, šuteri nepredvidljivi, imaju loptu za crtu i ritam svih 60 minuta isti.

Dakle, nepobjedivi su?

- Naravno da nisu, mislim da smo spremni za dva nova boda.

Linker
23. rujan 2024 18:13