IZ SVLAČIONICE

Vori: Dugi napadi i kontre su nas koštali! Lacković: Žao nam je, ali idemo po broncu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. siječanj 2012. 23:17

Hrvatska rukometna reprezentacija poražena je pred 20.000 ljudi u beogradskoj Areni u polifinalnom dvoboju protiv Srbije (26-22). Loša obrana, slabi vratari i bezidejnost u napadu gurnuli su Kauboje u dvoboj za brončanu medalju protiv Španjolske.

Nakon susreta svoje su dojmove dali Igor Vori te Blaženko Lacković:

- Loše! I ono što smo obranili nismo iskoristili u napadu. Nismo dobro odigrali napad, a njihove kontre skupo su nas koštale. Solidna igra u prvom dijelu, ali u nastavku smo im razbranili Stanića i tu je sve bilo gotovo. Trebamo se što prije oporaviti od ovoga. Suci su im previše dozvoljavali u napadu, previše vremena su trošili, a oni su to iskusno iskoristili i mirno priveli utakmicu kraju, kazao je Vori.

Blaž Lacković također je bio razočaran predstavom Kauboja:

- Što se dogodilo? Dogodilo se to da smo dozvolili da igraju kako oni hoće. U prvom dijelu smo mogli povesti s nekoliko golova prednosti, ali nismo uspjeli. Razbranili smo Stanića u nastavku i od tada nismo uspjeli vratiti utakmicu u tok u koji smo mi to htjeli. Žao nam je, ali odigrali smo dobar turnir i koliko god ovo boli moramo se koncentrirati na Španjolce i uzeti tu broncu.

Linker
23. rujan 2024 13:25