Toni Kukoč

 HVS
UPUTIO POZIV

Legenda posjetila je Spaladium Arenu: ‘Splićani i svi ostali Hrvati, dođite gledati najbolji vaterpolo u Europi‘

Tijekom malo više od dva tjedna koliko će EP potrajati, uz sportski sadržaj, predviđen je i bogat zabavni program
Piše: SNObjavljeno: 24. kolovoz 2022. 17:54

Koji dan uoči početka 35. Europskog vaterpolskog prvenstva u Splitu, dva montirana bazena unutar Spaladium Arene za kontinentalni vaterpolski festival, privlače pozornost svih zaljubljenika u sport.

Među njima se tako našao i Toni Kukoč. Košarkaška legenda posjetila je Spaladium Arenu, a ne skrivajući oduševljenje Kukoč je istaknuo kako oduvijek prati vaterpolo pa samim time ne može dočekati početak prvenstva kako bi i uživo navijao za Barakude.

Naravno, pozvao je i sve ostale da mu se u tome priključe:

- Splićani i svi ostali Hrvati, dođite u Spaladium gledati najbolji vaterpolo u Europi i našu reprezentaciju – istaknuo je Toni Kukoč.

Prvu utakmicu hrvatska ženska vaterpolska reprezentacija odigrat će 27. kolovoza u 17:30 protiv Nizozemske, dok će muškarci u bazen uskočiti u dva dana kasnije, ponedjeljak, 29. ovog mjeseca protiv Malte od 21.00 sat.

Tijekom malo više od dva tjedna koliko će EP potrajati, uz sportski sadržaj, predviđen je i bogat zabavni program u "Jana vodenom gradu" pokraj Spaladium Arene. Ovdje će navijače svaki dan dočekati bogat glazbeni program uz nastupe raznih dj-a, te mnogih poznatih imena s domaće glazbene scene.

Linker
06. listopad 2024 03:36