POZITIVAN NA KOKAIN

SKANDAL TRESE SRBIJU Ponajboljem reprezentativcu Srbije prijeti kraj karijere!

Vaterpolski reprezentativac Nikola Rađen pao je na doping testu nakon utakmice Olympiacosa za koji trenutno nastupa i prijeti mu četverogodišnji izgon
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 15. svibanj 2015. 13:29

Rađen je, po neslužbenim informacijama, bio pozitivan na kokain. Prema nedavno usvojenim novim pravilima, prijeti mu četverogodišnja suspenzija, a kazna se ne odnosi samo na igranje vaterpola, nego i na bilo kakve druge sportske aktivnosti.

Srpski vaterpolist je putem svog Twitter profila potvrdio da je optužen za doping, ali je najavio kako neće davati izjave do okončanja postupka.

"Točno je da je FINA poslala u VSS preliminarne rezultate doping testa koji sam radio u Madridu. Do okončanja postupka neću davati izjave", napisao je Rađen na Twiteru.

Ukoliko suspenzija bude potvrđena, srpska reprezentacija bit će znatno oslabljena na predstojećem Svjetskom prvenstvu u ruskom Kazanju (od 27. srpnja do 8. kolovoza), ali i na Olimpijskim igrama sljedeće godine u Rio de Janeiru.

30-godišnji Rađen, koji je u braku sa srpskom pjevačicom Anom Kokić, godinama je jedna od uzdanica jake srpske reprezentacije, s kojom je osvojio svjetsko zlato 2009. godine te europsko 2012. godine.

Linker
19. rujan 2024 12:13