Maja Zlatevska / CROPIX
NAPUSTIO ZAGREB

U Parizu slažu Dream Team: Marko Kopljar potpisao za PSG, stigao i Dinart

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 29. lipanj 2012. 13:56

U hostelu Zadar jučer nije bilo Marka Kopljara, koji je slobodan dan iskoristio za odlazak u Pariz na potpis ugovora sa svojim novim klubom.

- Kad je riječ o Kopljarovu kratkotrajnom odlasku u Pariz, sve je rađeno u dogovoru sa mnom. Kao izbornik i njegovog trener u klubu raduje me što je našao tako dobar angažman, koji je i zaslužio. Vjerujem da će mu u Parizu biti jako lijepo. To je klub koji se polako formira i želi biti najbolji u Francuskoj. Konačno, svi trebamo biti sretni zbog toga što je još jedan naš igrač ostvario tako dobar transfer. Kad je riječ o nama u Zagrebu, ponovo smo napravili dobar posao i sada okrećemo novu, realnu stranicu, s mladim igračima pred kojima su jasni ciljevi.

Osim trogodišnjeg potpisa s Kopljarom, a nakon Honrubije, Gunarssona, Bojinovića, Hallgrimssona i Garcije u PSG-u su potpisali ugovor na godinu dana i s Didierom Dinartom. Legendarni francuski reprezentativac tako se nakon 10 godina vraća kući, napušta Španjolsku i Atletico te će Pariz s njim nesumnjivo imati vrlo respektabilnu obranu.

Linker
23. rujan 2024 17:55