Čilić čestitka
 INSTAGRAM
GOMILA ČESTITKI

Modrić, Čilić, Duvnjak... svi se klanjaju ‘Kraljicama šoka‘: ‘Učinili ste nam ovu 2020. ipak sjajnom‘

Brojni hrvatski sportaši na društvenim su mrežama proslavili broncu rukometašica
Piše: Vedran BožičevićObjavljeno: 20. prosinac 2020. 21:38

Vrlo brzo nakon završetka utakmice za treće mjesto hrvatskim su se rukometašicama sa svih strana počele slijevati čestitke. Putem društvenih mreža uputili su im ih i brojni hrvatski sportaši.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić napisao je kratko i jasno "Bravo cure!", a identičnom se objavom oglasio i tenisač Marin Čilić. Naravno, i naši su rukometaši proslavili pobjedu svojih kolegica i prvu veliku medalju za ženski rukomet.

image
Modrić čestitka
INSTAGRAM

"Vi ste čudo! Ponosni", napisao je Domagoj Duvnjak, dok je Luka Stepančić dodao: "Bravo, bravo, bravo! Zasluženo svakom kapi znoja od prvog dana."

image
Duvnjak čestitka
INSTAGRAM

Vratar Marin Šego nadovezao se porukom "Sve čestitke curama na osvojenoj bronci".

Atletičarka Sandra Perković slavila je sve pobjede rukometašica tijekom natjecanja, a nakon nedjeljne pobjede je napisala:
"Srce kao kuća. Svaka čast curama, treneru, njihovim obiteljima i prijateljima. Jedno veliko HVALA. Učinili ste nam ovu 2020. ipak sjajnom."

image
Sandra čestitka
INSTAGRAM

Veslačka braća Sinković rukometašicama su poručili "Cure, svaka čast! Ponosni smo", a čestitkama su se oglasili i atletičarka Sara Kolak, tenisačica Donna Vekić i mnogi drugi...

image
Čilić čestitka
INSTAGRAM

- Čestitke našim rukometašicama na osvojenoj brončanoj medalji na EP-u u Danskoj! Ovaj veliki uspjeh rezultat je sjajne igre, vašeg zajedništva i velikog srca koje ste pokazali na terenu," objavio je na Twitteru predsjednik Vlade Andrej Plenković.

Osim državnog vrha, odabranicama izbornika Nenada Šoštarića čestitao je i Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski nogometni savez, Dinamo, Osijek, Cibona... Čestitke su stizale preko svih mogućih kanala, od društvenih mreža, do SMS poruka i telefonskih poziva.

"Čestitamo im na veličanstvenom, povijesnom uspjehu. Bravo, bravo, bravo," poručili su iz HNS-a.

"Rapsodija naše ženske rukometne reprezentacije završava na postolju. Slaveći u utakmici s Danskom, Hrvatska je osvojila treće mjesto u Europi. Bravo djevojke! Ponosni smo na vas," poručili su iz HOO-a.

"Čestitke od srca na hrabrosti, srčanosti i ustrajnosti koje su dovele do brončane medalje. Veliki bravo za cijelu reprezentaciju," objavio je Hrvatski košarkaški savez.

Linker
16. svibanj 2024 18:33