Cropix
VELESILA SE BUDI

Hrvatska ima tajno oružje koje nismo ni vidjeli na Euru: 'On će biti svjetska zvijezda!'

Piše: Kristina DominkovićObjavljeno: 02. veljača 2016. 10:00

Trener Zagreba, Veselin Vujović oduševljen je hrvatskom broncom na EP-u, ali i 'svojim' igračima koji su odigrali odličan turnir. Vuja ima još nekoliko igrača koji mogu pojačati ovu Hrvatsku. Osim jasno ozlijeđenog Luke Stepančića, koji će svoje mjesto sigurno imati kad se oporavi.

- Mislim da bi Šušnja bio višestruko koristan. Izrasta u modernog pivota. Pavlović bi vjerojatno bio na EP-u da se nije ozlijedio. On je igrač koji razbija standarde, eksplozivan je, može pokriti sve pozicije i pola klubova Europe razmišlja o njemu. Filip Ivić nije ovaj put bio unutra, Stevanović ga je sjajno zamijenio, ali daj Bože da sljedeći put budu obojica. Vujić je potvrdio klasu, pa Obranović, Josipa Valčića je omela povreda, ali on bi svojim iskustvom i kvalitetom sigurno pomogao da reprezentacija nema neke oscilacije koje je imala. A Stipe Mandalinić će, nadam se, već na sljedećem velikom natjecanju biti svjetsko iznenađenje i zvijezda kao neki Norvežani i Nijemci sada, izjavio je Vujović u razgovoru za Sportske novosti.

Gospodine Vujoviću, pa vi ste nabrojili skoro cijeli Zagreb?! Zar svi da igraju za Hrvatsku?

- Nisam nabrojio sve. Eto, ne bih dao Babiću Tončija Valčića. On je prestar i njega čuvam za sebe - nasmijao se Vujović.

Linker
04. srpanj 2024 10:58