Ante Čizmić/CROPIX
OPET TEORIJE ZAVJERE

Hombradosova istina o Baliću razbjesnila Golužu i Gopca: 'Izmisli ste cijeli intervju!'

Goluža uopće ne želi komunicirati niti odvraća na ljubazne i kurtoazne pozdrave
Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 16. siječanj 2013. 21:16

Jedini mali kamen smutnje koji kvari idilu u Madridu je činjenica da se izbornik Goluža i članovi njegova “teama” vrlo hladno odnose prema dijelu predstavnika hrvatskih medija koji su negativno ocrtavali “slučaj Balić”. Naravno, negativno iz njegove vizure, ne i po mišljenju većeg dijela javnosti. Konkretnije, Goluža uopće ne želi komunicirati niti odvraća na ljubazne i kurtoazne pozdrave.

Kućni odgoj i bonton

Svatko ima pravo na vlastito mišljenje, no profesionalizam bi ipak trebao biti na prvom mjestu. Osnove kućnog odgoja i bontona?! To je neka sasvim druga priča - a o njoj - nekom drugom prilikom. Bitno je da reprezentacija dobro “gura”.

Posljednji u nizu problema i kamen spoticanja je naš razgovor sa španjolskim legendarnim vratarom Hombradosom koji je pričao o Ivanu Baliću. Ovdje se proširila priča kako je taj intervju izmišljen. Jutarnji bi, prema tome, svjesno širio dezinformacije u cilju unošenja nemira u redove momčadi, a to je notorna glupost i ničim potaknuta paranoja.

Related content

Svima nam je u zajedničkom interesu da reprezentacija u Španjolskoj izbori dobar rezultat. Zašto neki ljudi uvijek traže zavjere i ne toleriraju drugačije mišljenje?!

To je pitanje za Golužu, no kako mu ga uputiti kad on ne pokazuje želju za razgovorom. Najgore je to što se taj njegov stav polako širi i u redovima reprezentacije...

Linker
24. rujan 2024 05:21