SVLAČIONICA KAUBOJA

Duvnjak: 'Odlična obrana ključ je ove pobjede' Vori: 'Nemamo razloga za zabrinutost'

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 16. siječanj 2013. 00:22

Mnoga su lica, pogotovo izbornika Goluže, bila jako 'kisela' nakon obnovljene ozljede Blaženka Lackovića. No, i bez njega se može kada obrana igra tako moćno kao protiv Mađara. Ozarena lica sve su govorila. Smijao se čak i Lac koji je odmarao, smijao se jer mu u ruci ništa nije slomljeno. Njega će se čekati, možda bude sposoban za nastavak natjecanja.

Ostali su u svakom slučaju spremni, nabrijani do maksimuma.

- Posebno je bila dobra obrana s Mirkom i kasnije 'Fićom' na čelu. To je bio ključ ove pobjede, Mađari nam ništa nisu mogli. Mislim da smo samo u prvom dijelu imali preko 10 kontri. Nismo uoči utakmice bili zabrinuti, očekivali smo teški fajt, no znali smo da se srcem može sve. Sad se trebamo odmoriti, rekao je Domagoj Duvnjak koji je dosta promašivao u prvom dijelu, ali je zato u drugom bio bez pogreške.

- Ne čudi me da smo ovaku dobro uigrani, ono što se godinama igra u CO Zagrebu uvijek se igra i u reprezentaciji. Navikli smo na sve to što se čini kao neke promjene.

Igor Vori tukao se opet na crti, Musa ga je povremeno odmarao. Stari dobri Vori:

- Svaka čast, obrana je bila fenomenalna. Ona nam je donijela veliki broj laganih pogodaka, a to je bit ove igre. Mladi dečki bili su super, nemamo razloga za zabrinutost.

Damir Bičanić odigrao je odličnu utakmicu, izostanak Lackovića mogao je biti problem, no Vukovarac je odradio za odličnu ocjenu:

- Upravo Lac mi je bio najveća podrška. Bodrili su me svi i hvala im na tome. Ispalo je na kraju odlično, rekao sam sam sebi da je bolje pogriješiti nekoliko puta nego uopće ne riskirati. Solidno sam to odradio. Obrana nam je bila kao i u Londonu, u napadu smo igrali pametno i strpljivo...

Linker
24. rujan 2024 13:25