EPH
PONOS U SRCIMA

DIRLJIVI KRAJ RUKOMETNOG LUDILA Hvala Hrvatska! Ovaj doživljaj ćemo zauvijek pamtiti

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 02. veljača 2016. 16:36

Nakon dva dana rukometne euforije i prekrasnog sportskog ambijenta kojim se cijela Hrvatska poklonila svojim brončanim rukometašima, stigao je i dirljivi odgovor iz Hrvatskog rukometnog saveza.

Emotivni doček u Zagrebu i ostalim hrvatskim gradovima iz kojih dolaze naši rukometaši dirnuo je i naše rukometaše i ljude u Savezu, pa su se iz HRS-a su odlučili zahvaliti navijačima posebnim priopćenjem.

"Dragi navijači,

doček brončane hrvatske muške rukometne reprezentacije na Trgu bana Josipa Jelačića po povratku s Europskog prvenstva u Poljskoj je doživljaj koji ćemo zauvijek pamtiti. Hvala vam na pozitivnoj energiji, navijačkoj i sportskoj atmosferi te na gromoglasnoj podršci našoj momčadi.

Zahvaljujemo svim navijačima koji su dolaskom u Katowice i Krakow doprinijeli prekrasnoj atmosferi u dvoranama u Poljskoj i nosili naše rukometaše do uspjeha.

Hvala i svim navijačima, sportskim klubovima, savezima, sportašima, osobama iz javnog života, političarima i ostalima koji su nas obasipali porukama podrške i s nama dosanjali san o medalji.

Cijela hrvatska muška rukometna reprezentacija zajedno s Hrvatskim rukometnim savezom pokazala je da su sportski duh i zajedništvo ključ pobjede.

Ponosni smo što smo zajedno s vama ispisali nove stranice hrvatske rukometne povijesti.

Vidimo se na Europskom prvenstvu 2018. u Hrvatskoj", stoji u priopćenju.

Linker
05. listopad 2024 15:54