Ante Čizmić/CROPIX
ODMORNI NA FRANCUZE

Bičanić: 'Protiv Francuske pišemo povijesti', Rutenka: 'Bolji ste od Tricolora'

Francuska? Svi se nešto pribojavaju, ali bitno je samo da smo mi pravi. Vrhunski igramo i stvarno se nikog ne bojimo - rekao je novopečeni tata Marino Marića
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 22. siječanj 2013. 08:25

Ovako kako izgledate mirne duše možete očekivati Francusku. Sve je ostalo u glavi igrača. Nismo očekivali da će biti ovako, nadali smo se, ali nada je trajala jako kratko. Svaka čast - rekao je nakon briljantne partije Hrvatske Sergej Rutenka , prva bjeloruska zvijezda.

Goluža je prije obraćanja novinarima odredio sastanak u svlačionici. I tek nakon njega su izašli s izjavama. Dakle, prvo izbornik:

- Ne bih pričao puno o utakmici. Ostvarili smo ono što smo željeli, to je najbitnije. Žao mi je što je Jakov imao problema sa želucem noć ranije, pa je Drago morao više zapeti, ali Drago je zvijer. I vidjelo se da nije baš tako lako nositi dres, da se treba potruditi, ali mogu reći da sam zadovolajn sa svim. Sutra ćemo razmišljati o Francuzima.

Lovro Šprem poznatiji kao srednji vanjski, odlično raspoložen.

- Žao mi je što je rezultat bio knap, pa smo morali pokazati i taj adut sa mnom na sredini napada. Šalim se, bilo je OK, sretan sam da smo dobili priliku i imam dobar osjećaj pred Francusku.

Damir Bičanić je poletio u nekoliko navrata, što je jako važno.

- Malo sam protiv Egipćana dobio previše batina, pa su me stisnula leđa. Dobivam injekcije, nije baš lako, ali nastojim pružiti maksimum. Protiv plićih obrana će biti i bolje. Francuzi? Pišemo povijest.

Marino Marić je postao tata, odigrao je kako priliči pravom ocu.

- Je, rodila se mala Viktorija, jako sam sretan. Slavit ćemo kada sve prođe. Obrana je bila dobra, dao sam sve od sebe, ako sam i griješio nisam htio. Francuska? Svi se nešto pribojavaju, ali bitno je samo da smo mi pravi. Vrhunski igramo i nikog se ne bojimo.

I dobro, sada ide Francuska, pa bumo vid'li.

Linker
24. rujan 2024 03:21