NHL LIGA

Rangersi nakon penala

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. prosinac 2013. 11:45

U okršaju posljednja dva prvaka NHL lige, aktualni Chicago je u svome United Centeru pobijedio Los Angeles s 3-1.

Blackhawksi su se brzo oporavili od teškog poraza u Torontu dan ranije (7-3) i pred svojim navijačima prekinuli seriju Kingsa od šest uzastopnih pobjeda. I ne samo to. Los Angeles je bio na nizu od 18 utakmica u kojima nije primio gol u prvoj trećini. No, u Chicagu je Ben Shrivens kapitulirao tri puta u uvodnoj dionici. Strijelci su bili Marian Hossa, Kris Versteeg i Patrick Sharp, a dvaput je asistirao Jonathan Toews. Tek u posljednjoj trećini je poraz gostiju ublažio Alec Martinez.

Hokejaši Washingtona su poslije tri i pol minute igre u zadnjoj trećini pred svojim navijačima gubili od Philadelphije s 4-1. Nisu se, međutim, predavali i u posljednjoj je minuti izjednačio Aleks Ovečkin, a na koncu su penali bili sretni za Capitalse. Ovečkin je s dva gola u ovoj utakmici učvrstio svoje vodstvo na ljestvici strijelaca, na kontu sada ima 28 pogodaka.

Spomenimo još da je Anaheim svladao Edmonton s 3-2 što mu je peta uzastopna pobjeda. Strijelci su za Duckse bili Nick Bonino, Teemu Selänne i Dustin Penner.

NHL liga, nedjelja:

Washington - Philadelphia 5-4, penali

Detroit - Tampa Bay 0-3

Montreal - Florida 1-2

New York Rangers - Calgary 4-3, penali

Chicago - Los Angeles 3-1

Anaheim - Edmonton 3-2

Linker
24. rujan 2024 15:15