MEČ STOLJEĆA

Pacquiaov trener najavio na press konferenciji: 'Razbit ćemo Mayweathera!'

Floyda to nije natjeralo na repliku te je neporaženi šampion odvratio: „Ovo je meč stoljeća u kojem se bore dvojica najboljih. Nikad u životu nisam toliko želio pobijediti"
Piše: Ivan ZrinjskiObjavljeno: 12. ožujak 2015. 15:06

U srijedu navečer u Los Angelesu održana je press konferencija u povodu borbe Floyda Mayweathera Jr. i Mannyja Pacquiaoa koju su mediji već davno krstili nazivom „meč stoljeća“.

Presica je izazvala ogromni interes medija te je čak 700 novinara pohodilo Nokia Theatre. Mayweather i Pacquiao stigli su na konferenciju u limuzinama i prošetali crvenim tepihom zbog čega je sve više sličilo na premijeru hollywoodskog blockbustera nego na najavu boksačkog meča. No, kad se uzme u obzir nezapamćeni interes za borbu koja će se održati 2. svibnja u Las Vegasu, to je bilo za očekivati.

Sama presica prošla je u, za najave boksačkih mečeva, prilično dosadnom tonu, budući da su obojica boraca pristojno istaknuli kako im je drago da će se sučeliti u ringu i kako je ovo meč koji fanovi zaslužuju - ništa što već nismo čuli stotinjak puta prije.

„Vrlo smo uzbuđeni i obojica ćemo proći kroz rigorozne pripreme prije meča“ – rekao je tradicionalno pristojni Pacquiao. Filipincu se prije nekoliko dana omakla izjava kako „se nada da će se Meyweather postaviti kao muško i ne bježati od borbe“, ali u srijedu se takvo što od njega nije moglo čuti. Tek je njegovom treneru Roachu pobjegla rečenica: "Razbiti ćemo Mayweathera!“

Inače pričljivog Floyda to nije natjeralo na repliku te je neporaženi šampion odvratio: „Ovo je meč stoljeća u kojem se bore dvojica najboljih i mislim da smo ga savršeno tempirali. Nikad u životu nisam toliko želio pobijediti“

Naravno, Floyd i Manny priuštili su fotografima priliku da ih snime u odmjeravanju licem o lice – sljedeća takva situacija bit će u ringu MGM arene.

Linker
24. rujan 2024 06:28