Screenshot: Instagram
VJERUJETE LI MU?

Nevjerojatna promjena izgleda odbačenog prvaka: 'Moje je tijelo napravilo potpunu transformaciju u sedam mjeseci'

Bivši UFC prvak Jon Jones postao je vijest dana u borilačkom svijetu nakon što je na društvenim mrežama objavio svoju najnoviju fotografiju.
Piše: Tihomir HrgaObjavljeno: 20. studeni 2015. 00:08

Američki borac je na instagramu objavio usporednu fotografiju na kojoj ponosno pokazuje figuru isklesanu do savršenstva.

Naravno, odmah su se u borilačkom svijetu pojavile špekulacije - je li kontroverzni bivši prvak poluteške kategorije posegnuo za nedopuštenim sredstvima, s obzirom da je šest mjeseci bio suspendiran zbog problema sa zakonom (u travnju je automobilom udario trudnicu na križanju u Albuquerqueu i pobjegao s mjesta nesreće).

Međutim, 'Bones' se odmah oglasio i demantirao priče o korištenju sterioida.

"Počeo sam dizati utege 1. svibnja 2015. godine. U otprilike sedam mjeseci treniranja četiri puta tjedno, moje tijelo je napravilo potpunu transformaciju. Želim se iskreno zahvaliti svojim trenerima na ovakvom programu i zato što su me gurnuli na novi nivo vježbanja svog tijela. Ovo je usporedba 2013. i 2015. godine kada sam bio izvan natjecanja. Imam još pet mjeseci da se vratim s pobjedom. Dat ću sve od sebe 23. travnja", napisao je Jones uz fotografiju svojeg golog torza.

Linker
21. rujan 2024 14:22