TRIJUMF U KRAKOVU

NAVIJAČI UZ MIRKA 'Hvala Hrvatima, pomogli su mi u pobjedi važnoj za karijeru'

Borba između hrvatskog i brazilskog majstora proglašena je borbom večeri u Krakowu. Svaki je borac zahvaljujući tome zaradio dodatnih 50.000 dolara bonusa
Piše: ArhivaObjavljeno: 12. travanj 2015. 15:43

Mirko Filipović, bio je, naravno, oduševljen nakon sjajne pobjede protiv Gabriela Gonzage .

- Ovo je bila jedna od najvažnijih borbi u mojoj karijeri, ne samo kada su u pitanju uzvrati. Gonzaga je čvrt borac, znao sam da se trebam maknuti od njega prve dvije runde. Sada zvuči kao da pametujem, ali tako smo se dogovorili. Sve je išlo po planu, osim što me dva puta uspio srušiti, ali bez posljedica. Bio sam miran i pun samopouzdanja. Morao sam pobijediti. Ne samo zbog statusa u UFC-u nego cijele moje karijere.

Skorašnjih planova, kaže, nema, ali će se veoma brzo vratiti treninzima.

- Prvo ću se otuširati i spakirati i odmah idem natrag u Hrvatsku. Uzet ću tjedan ili dva odmora i zatim se vraćam treninzima. Ne razmišljam o sljedećoj borbi,

Posebno mjesto u zahvali dobili su navijači.

- Osjećam se izvrsno, navijači su mi pomogli, a velik broj je došao iz Hrvatske. Veoma sam ponosan na skupinu koja je došla iz moje Privlake.

Mirku i Gonzagi $50.000 dolara bonusa

Borba između hrvatskog i brazilskog majstora proglašena je borbom večeri u Krakowu. Svaki je borac zahvaljujući tome zaradio dodatnih 50.000 dolara bonusa.

Linker
21. rujan 2024 21:39