UFC U FUSIO CENTRU

OKRŠAJ NA VELESAJMU Hrvatska MMA imena i nadolazeće zvijezde jamče spektakl

Na super fight cardu naći će se poznata imena poput Ivice Truščeka, borca koji je obišao cijelu europsku MMA scenu i odradio preko 50 MMA borbi
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. svibanj 2015. 21:22

Ostalo je još samo tri dana do velikog borilačkog spektakla i noći pune pozitivnog adrenalina koja će se 10. svibnja 2015. s početkom u 20 sati održati na zagrebačkom Velesajmu. Nokaut Fight Championship organizacija priprema treći MMA spektakl u Fusio centru, a ponajbolji borci regije jamstvo su nove doze nezaboravne borilačke atmosfere koja će zapaliti zagrebačku publiku.

A na super fight cardu naći će se poznata imena poput Ivice Truščeka, borca koji je obišao cijelu europsku MMA scenu i odradio preko 50 MMA borbi, Tončija Peruška jednog od najpoznatijih boraca iz poznatog Trojan Gyma pod vodstvom Zelga Galešića, Matije Blažičevića, Anđelka Kitića, Ivana Bilić ali i niz drugih mladih boraca koji jamče puno neizvjesnih, ali i atraktivnih borbi. Glavni sudac u pentagon kavezu biti će odlični Aleksandar Arambašić, dok će bodove oko kaveza dijeliti Tomislav Novosel, Mario Glavić i Neven Jercel.

- I ovoga puta naši gledatelji i svi ljubitelji borilačkih sportova od nas očekuju da ponovimo sve ono što su imali priliku vidjeti u drugom izdanju, zapravo žele još više kvalitetnih borbi. Vjerujem da će ovo biti jedan od najboljih organiziranih MMA turnira, a i niz noviteta koje smo pripremili za sve ljubitelje ovog spektakla sigurno će nam još više dati na važnosti i vrijednosti ove naše borilačke priče - izjavio je organizator Ljubo Grabovac.

Linker
21. rujan 2024 23:37