Beograd, 270112.Arena Beograd.10. Europsko prvenstvo u rukometu za muskarce.Polufinalna utakmica izmedju Hrvatske i Srbije.Na fotografiji: Slavko Goluza.Foto: Ante Cizmic / CROPIX
 Ante Cizmic / CROPIX
SUSJEDI MU ZAMJERILI

Nakon Angeline i Peruničić napao Golužu: 'On je idiot! Mali igrač i mali trener'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. kolovoz 2012. 17:19

Izjava hrvatskog rukometnog izbornika Slavka Goluže nakon pobjede Hrvatske nad Srbijom u utorak na OI u Londonu da ga igra Hrvatske podsjeća na film Oluju (Storm) uzburkala je duhove u Srbiji. Naši istočni susjedi ovu izjavu protumačili su da je Goluža aludirao na vojnu operaciju hrvatske vojske iz 1995. godine kada je oslobođena Krajina. Nenad Peruničić, nekad veliki srpski rukometaš, a danas direktor Crvene zvezde prvi je reagirao na Golužinu izjavu:

- Goluža je idiot! Samo idiot može tako nešto reći. Mali igrač i mali trener, sigurno vuče komplekse iz djetinjstva, započeo je svoje izlaganje Peruničić za Telegraf.

Nakon toga je nastavio:

- Sve je naslijedio od Line Červara, a očito ga u Hrvatskoj ne doživljavaju pa ovakvim izjavama pokušava skrenuti pozornost na sebe. Dok je bio igrač svaki put sam ga pobijedio, pet puta smo igrali i uvijek sam slavio protiv njega. Doduše, nisu svi hrvatski igrači poput njega, među njima ima sjajnih dečkiju. Igor Vori mi je veliki prijatelj.

Linker
23. rujan 2024 17:59