ŠTO SU DOGOVORILI?

MEČ STOLJEĆA Pacquiao i Mayweather pričali licem u lice na utakmici Miamija

Novinar Yahooa Kevin Iole prenio je vijest da su obojica boksača viđeni na utakmici Miami Heata i Milwaukee Bucksa. Nisu sjedili zajedno, ali su se u jednom trenutku sreli i nakratko popričali
Piše: Ivan ZrinjskiObjavljeno: 28. siječanj 2015. 10:10

Proteklih tjedan dana činilo se da je meč između Pacquiaoa i Mayweathera po tko zna koji put osuđen na propast. Nakon što je Bob Arum, promotor legendarnog Filipinca objavio da je njihova strana pristala na sve uvjete koje je Mayweather postavio, ovaj se o tome nije oglasio u medijima.

No, zato se novinarima izbrbljao njegov kondicijski trener Alex Ariza koji je rekao da još ništa nije dogovoreno i da Arum obmanjuje javnost i samog Pacquiaoa - na toj izjavi mu se Mayweather zahvalio putem svog Twitter profila. Tenzije su ponovno dignute na obeshrabrujuću razinu, a Pacquiao je u međuvremenu Mayweatheru dao rok do 1. veljače da se oglasi o meču te usput dogovorio rezervni dvoboj s Amirom Khanom u slučaju da pregovori opet propadnu. Malo je reći, stvari nisu obećavale.

Kad ono, opet novi obrat. Novinar Yahooa Kevin Iole prenio je vijest da su obojica boksača viđeni na utakmici Miami Heata i Milwaukee Bucksa. Nisu sjedili zajedno, ali su se u jednom trenutku sreli i nakratko popričali, što je snimila kamera. Budući da je ovo prvi put da su zajedno viđeni u javnosti, glasine o dogovoru ponovno su se proširile poput šumskog požara. U narednim danima saznat ćemo radi li se tek o kurtoaznom susretu ili je nešto više u pitanju.