Ranko Šuvar / CROPIX
POTVRĐEN TRENER

Mark French ostaje u Medveščaku: 'Ovo je sjajna vijest, uživam u Zagrebu!'

Piše: ArhivaObjavljeno: 17. ožujak 2014. 14:31

Trener Mark French, koji je ove sezone “medvjede” doveo do playoffa, produžio je ugovor s Medveščakom te rekao kako je ovo lijep trenutak za njega i njegovu obitelj jer su mu se Zagreb i navijači Medveščaka uvukli pod kožu.

Na završnoj konferenciji Medveščaka u sezoni 2013./2014. u Kontinentalnoj hokejskoj ligi, glavni trener Mark French poručio je navijačima da se ponovno svi vidimo na jesen! A to znači samo jedno, trener French ostaje i iduće sezone u “brlogu” i s “medvjedima”.

- Vraćam se s obitelji u Zagreb i iduće sezone, što je super. Djeca su mi još mala i ovo je odlična sredina za njih. Uživali smo u Zagrebu i u odnosu koji smo imali s klubom. U Zagrebu me iznenadio i oduševio odnos igrača s navijačima. Ponosan sam na to što imam priliku i naredne sezone trenirati Medveščak! Vidimo se iduće sezone, rekao je trener Mark French, osvrnuvši se na tim kakav možemo očekivati u 2014./2015:

- Ove sezone pokazali smo kakva momčad želimo biti. Važno je da to ponovimo i iduće sezone. Vjerujem da će nekim igračima koji će se vratiti, ovo iskustvo iz prve sezone biti iznimno bitno. Kemija je iznimno važna, a to smo imali. Uvijek se bojiš da ćeš izgubiti neke od igrača i da će to utjecati na kemiju u momčadi, ali igrači su navikli na to. Promjene se događaju. No, Aaron Fox i Markoantonio Belinić su tu koji će pronaći prave igrače, koji će doći u Medveščak zbog pravih razloga, kao što su to napravili za sada već prošlu sezonu.

Linker
21. rujan 2024 16:19