MEDVEŠČAK

Medvjedi dobili novog vratara

Piše: HinaObjavljeno: 21. svibanj 2014. 13:48

Hokejaši Medveščaka dobili su novo pojačanje , ugovor za sljedeću sezonu potpisao je 23-godišnji američki vratar Brandon Maxwell, kojemu će biti povjerena uloga trećeg golmana, objavljeno je u srijedu na internetskom portalu zagrebačkog kluba.

Prošle sezone bio je prvi golman Rögle, kluba koji se natječe u drugoj švedskoj ligi, a u 40 utakmica ostvario je 90,3 posto obrana.

Iako se još uvijek nalazi preko Atlantika poslao je poruku podrške stanovnicima koji žive na područjima pogođenim poplavama u Hrvatskoj i regiji, te je pozvao sve da se uključe i pomognu pozivom na donatorski broj.

"Budući da ću od sljedeće sezone živjeti i igrati u Zagrebu, pratim informacije o poplavama u Hrvatskoj i regiji. Uvijek je teško u ovakvim situacijama na koje ne možemo utjecati. Potpuno suosjećam sa stanovnicima Hrvatske i cijele regije. Na Floridi, otkuda ja dolazim, smo prije nekoliko tjedana imali problema s poplavama uzrokovanih najjačom kišom u zadnjih 130 godina i znam koliko je to utjecalo na živote ljudi, ali isto tako i koliko se angažmanom ljudi sa strane može pomoći stradalnicima. Nadam se da će se situacija uskoro smiriti i da će sve na kraju završiti dobro. Mislim na sve vas u Hrvatskoj i cijeloj regiji, i šaljem vam puno pozitivnih misli. Radujem se dolasku u Hrvatsku i Medveščak već za dva mjeseca", poručio je Maxwell.

Linker
21. rujan 2024 08:34