DOJMOVI JUNAKA

Kopljar: Fali Ivano, ali uspjeli smo i bez njega! Horvat: Što reći, igrali smo dobar rukomet

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 18. veljača 2012. 20:59

Obično su izlazili pognute glave i tješili su ih. Ovaj su put ostali na terenu slaviti, Barca je izlazila pognute glave i vjerojatno je Valero Rivera to najteže podnio, makar je danas komentator TV Cataluna 3. Barca je upisala svoj prvi poraz, Zagreb doseg koji će se pamtiti, koji će slaviti jer Barcu pobijedili nisu nikad ni u Španjolskoj ni u Hrvatskoj, a rijetko su pobjeđivali i u Španjolskoj uopće. Bilo je trauma u Irunu, Leonu, Barceloni, ali i velikih slavlja u Santanderu, Pamploni. Sve je to sjajna priča.

Zlatko Horvat povukao je poteze odluke u Blaugrani.

- Iskreno, nisam vjerovao kad su mi rekli da Zagreb nikada nije dobio Barcelonu. Oduševljen sam što smo to konačno uspjeli, što više uopće reći. Bili smo odlični, igrali smo baš dobar rukomet i sada se vratim na Švedsku, čudna podloga, lopta...

Nedostaje li vam Balić?

- Fali naravno, s Ivanom smo jači tu nema nikakve dvojbe, ali drago mi je što smo pokazali da možemo i bez njega dobiti ovakvu utakmicu. To je puno za nas - kazao je Kopljar

I onda prvi trener koji je uspio srušiti Barcelonu, a probali su mnogi, dugi je niz od Zovka, Kljaića mlađeg i starijeg, Glavaša. Uporni Obrvan koji se nikad ne predaje.

- Jako sam ponosan na svoju momčad koja je odigrala vrhunski. Mislim da smo imali dosta problema nakon EP i u pripremi ove utakmice uopće, posebno u vanjskoj liniji i tu su postojali određeni respekti. No, odigrali smo strpljivo i mislim pokazali da se može.

Linker
23. rujan 2024 09:25