AFP
NHL

Još jedna gostujuća pobjeda Colorada

Piše: HinaObjavljeno: 15. studeni 2015. 14:34

Nathan MacKinnon je predvodio Collorado Avalanche do još jedne velike pobjede na njihovom najduljem gostujućem nizu ove sezone, a sinoć su slavili protiv Montreal Canadiensa sa 6-1.

MacKinnon je upisao tri boda, uključujući golove u razmaku od 13 sekundi u prvoj trećini i Colorado je došao do treće uzastopne pobjede. Mikhail Grigorenko i Matt Duchene su također zabili svaki po gol i upisali pod dvije asistencije.

Vratar Reto Berra je obranio 39 udaraca, a strijelci za Colorado bili su još i Blake Comeau i John Mitchell Avalanche je poveo sa 3-0 u prvoj trećini iako je Montreal uputio više udaraca prema njegovim vratima 18 naprama 8. No, utakmica je završila tako da je Colorado nadigrao Montreal sa 40-24 u udarcima prema suparničkim vratima.

Jedini strijelac za Montreal, kojem je ovo prvi poraz nakon regularnog dijela od početka sezone, bio je Brendan Gallagher.

Dallas je zahvaljujući pogotku Johna Klingberga nakon 3:18 minute produžetka došao do pobjede od 3-2 nad Minnesota Wildom. Golove za Dallas zabili su još Jason Spezza i Jamie Benn, a Kari Lehtonen je imao 22 obrane.

Strijelci za Minnesotu bili su Nino Niederreiter i Marco Scandella.

Dan Boyle je zabio odlučujući gol u izvođenju kaznenih udaraca i New York Rangers su pobijeidli osmi uzastopni put i to sa 2-1 Ottawa Senatorse u njihovom Canadian Tire Centru. Henrik Lundqvist je obranio 22 udarca za Rangerse (13-2-2), a Craig Anderson 33 za Senatorse (8-5-4).

Poveo je New York pogotkom Chrisa Keidera u prvoj trećini, a odmah je izjednačio Erik Karlsson. Druge dvije trećine i produžeci prošli su bez pogodaka.

Nakon izvođenja kaznenih udaraca sinoć su slavili i Florida Panthersi koji su sa 5-4 pobijedili Tampa Bay Lightening. Brandon Pirri je zabio jedini gol u izvođenju kaznenih udaraca. Golove za Pantherse zabilis u Jussi Jokinen, Nick Bjugstad, Brandon Pirri i Aaron Ekblad. Dvostruki strijelac za Tampa Bay Lightening bio je Vladislav Namestnikov, a pridružili su mu se Cedric Paquette i Anton Stralman.

Linker
22. rujan 2024 15:34