REKACIJE IZ SVLAČIONICE

IGOR VORI PRIZNAO 'Brazil je potvrda da se mora ići 100% inače ti se ne piše dobro'

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 25. siječanj 2015. 22:55

U ključnim trenucima utakmice stvar je sa tri uzastopna pogotka “izvadio” Igor Karačić. Kad su svi bili blokirani, kad nikome nije išlo, postigao je pogotke koji su otvorili vrata pobjedi:

- Ne bih to tako opisao, zadovoljan sam tim svojim učinkom u završnici utakmice, no presudila je momčad. Dečki su dali sve od sebe nakon što su zadnjih dana mnogi bili bolesni?! Nažalost, cijelo vrijeme mislimo da radimo sve kako treba, a nikako ne ide pa ne ide, nikako da prelomimo utakmicu. Na kraju smo ponovno pokazali karakter i zasluženo prošli. Suparnik nam je postavio tu nezgodnu 3-3 obranu, teško smo je probijali. No, iako je bilo gusto, nisam ni u jednom trenutku pomislio - katastrofa - ispast ćemo od Brazila.

Ključni sedmerac u završnici obranio je Filip Ivić:

- Sretan sam zbog toga, dosta sam proučavao kako pucaju, većina im šuteva ide nisko, spustio sam se i srećom pogodio. Brazil je vrlo jaka i nezgodna momčad, nitko ih nije na SP-u razbio. Sada za dva dana imamo ključnu utakmicu turnira i ovu treba zaboraviti.

Kapetan Igor Vori možda je najbolje detektirao što se dogodilo iskreno priznavši što je bilo posrijedi i zašto je pobjeda izborena tako teško:

- Bila je to vrlo teška utakmica, srećom, u drugom smo se dijelu malo digli. Svi smo nekako u glavama vjerojatno razmišljali - mi smo sigurno u četvrtfinalu, a nikad ništa nije sigurno. Ovo je još jedna potvrda da protiv svakoga moraš ići maksimalno inače ti se ne piše dobro.

Linker
23. rujan 2024 01:18