NJEŽNIJA STRANA

Hrvatske hokejašice snimile seksi kalendar kako bi otišle na Svjetsko prvenstvo

Na kalendaru su pokazale svoju nježniju stranu, onu drugu pak, pokazat će na ledu kad će se boriti sa Slovenijom, Španjolskom, Islandom, Belgijom i Turskom
Piše: Jelena KolarObjavljeno: 02. siječanj 2014. 13:41

Nije prvi puta da su sportašice odlučile iskoristiti svoje "atribute" kako bi si pomogle u sportu onda kad sredstava nema, a dobiti neku kunu pravo je umijeće. Neke su se skidale i do gola, neke su tako pozivale i gledatelje na njihove utakmice... No, ta praksa uglavnom je bila rezervirana za područja izvan granica Lijepe naše. Ovaj puta upotrijebljena je i u Hrvatskoj, jer je to bio idealan način za prikupljanje potrebnih sredstava, a njime su se poslužile hokejašice Griča i hrvatske reprezentacije.

Naime, one su snimile seksi-kalendar za poljsku tvrtku Inter Cars, koja od 2007. godine izdaje takve kalendare. Ovaj je puta prvi puta hrvatsko predstavništvo napravilo kalendar u potpunosti domaće produkcije, a manekenke su im bile hokejašice koje su pokazale koliko su ženstvene, iako se bave "muškim" sportom.

Stilist je našim hokejašicama bio Davor Jelušić, koji ih je obukao u lateks, čarape s halterima, cipele s potpeticama i osmislio provokativne kombinacije, a djevojke je snimio fotograf Goran Matijašec.