TOTALNI KAOS

Graz se žali: Greentree igrao iako ga je sudac isključio do kraja utakmice!

Greentree je otišao u svlačionicu, ali onda se odjednom vratio. Kako i zašto ne znam, ali on je definitivno igrao s dozvolom sudaca - rekao je sportski direktor Drago Ljubić
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. studeni 2012. 19:35

Medveščak je u nedjelju pobijedio u Grazu sa 6:5 i tako upisao devetu pobjedu zaredom. To je jedina sigurna činjenica s te utakmice, za sve ostalo ni oni koji su bili u dvorani ne znaju što se točno događalo. Nije sve jasno ni igračima, ali najtragičnije je što u cjelokupni kaos utakmice ne samo da su se utopili već su ga i izazvali suci.

Nedjeljni okršaj u Grazu ušao je u knjige rekorda EBEL-a, ali po neslavnoj statistici - broju kažnjeničkih minuta. Kad se sve na koncu zbrojilo dodijeljeno ih je ukupno 294 (166 Graz, 128 Medveščak). Nadmašen je time prijašnji rekord od 255 minuta s utakmice Medveščak - Klagenfurt (prvi dvoboj prošlosezonskog polufinala doigravanja).

To je jedan od razloga zbog čega će se o ovoj utakmici još puno pričati, drugi je što će vjerojatno za sobom ostaviti repove. Naime, Graz je najavio da će uložiti žalbu, a osnova za nju je Kyle Greentree, odnosno činjenica što je Medveščakov hokejaš igrao makar su ga suci u isključili s utakmice.

- Greentree je u jednom trenutku doista bio izbačen van, otišao je u svlačionicu, ali onda se odjednom vratio. Kako i zašto ne znam, ali on je definitivno igrao s dozvolom sudaca - rekao je sportski direktor Medvjeda Drago Ljubić.

Linker
25. rujan 2024 07:18