VELIKA POBJEDA

Goluža: Stop eurforiji; Rivera: Hrvatskoj su pomogli suci, a u Splitu imamo male šanse

'Odigrali smo inetligentnu utakmicu i pobijedili. Nipošto se sada, međutim, ne smijemo odati eurforiji. Moramo se dobro pripremiti za splitsku utakmicu'
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 11. ožujak 2011. 10:32

Izbornik španjolske rukometne reprezentacije Valero Rivera rekao je nakon utakmice da je Hrvatska slavila u Ciudad Realu iz dvaju razloga:

- Fizički su nas iscrpili stalnom igrom s trima dešnjacima na vanjskim pozicijama, a imali su i pomoć sudaca. O njemačkome sudačkom paru nema se što za reći. Teško da su mogli suditi lošije – rekao je slavni trener priznavši ipak Slavku Goluži zasluženu (26-24) pobjedu u srazu trećeg kola druge kvalifikacijske skupine za odlazak na Europsko prvenstvo u Srbiju sljedeće godine.

- Odigrali smo vrlo dobro 40 minuta. U zadnjih 20 Hrvati su nas nadigrali. Mislim da smo igrom zaslužili barem remi. Nažalost, nismo uspjeli.

- Bila je to vrlo teška utakmica. Željeli smo pobijediti za Rolanda Uriosa (oprostio se od reprezentacije, op. a.). Kako bilo, u dobroj smo situaciji da s drugog mjesta osiguamo EP.

- U Split idemo pokušati pobijediti jer je u 60 minuta sve moguće. Ipak, realnije je očekivati pobjedu Hrvata – rekao je Rivera.

Hrvatski izbornik Slavko Goluža kratko je za španjolske medije kazao:

- Odigrali smo inetligentnu utakmicu i pobijedili. Nipošto se sada, međutim, ne smijemo odati eurforiji. Moramo se dobro pripremiti za splitsku utakmicu.

Linker
22. rujan 2024 17:41