Drazen Aleksic / CROPIX
REAKCIJE SVLAČIONICE

Goluža: Plan smo ispunili, a sada Španjolska!; Lacković: Moramo ostati na zemlji!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2012. 23:09

Hrvatska je još jedan nastup na Europskom prvenstvu u Srbiji okrunila pobjedom. Ovoga puta Kauboji su bili bolji od reprezentacije Norveške (26:20). Hrvatska tako u drugi krug u Novi Sad prenosi četiri boda, a prva utakmica bit će protiv snažne reprezentacije Španjolske!

Svoje dojmove nakon utakmice iznjeli su izbornik Slavko Goluža i Blaženko Lacković.

- Danas smo igrali dobro, želio bih čestitati svima i moram pohvaliti današnju obranu. Mi smo već prvom dijelu trebali riještiti utakmicu, ali promašili smo previše 'zicera'. Utakmica je od početka išla u pravcu u kojem sam želio, neke igrače sam uspio odmoriti, ali svi su dobili priliku. Mi se postepeno dižemo. Svoj plan smo ispunili, a sada čekamo Novi Sad i pripreme za utakmicu protiv Španjolske, kazao je izbornik Goluža.

- Iako nam je njihov vratar Erevik na početku obranio nekoliko šuteva, u jednom trenutku smo se uplašili da bi utakmica opet mogla otići u dramu, ali do kraja smo se pribrali i priveli stvari mirno kraju. Obrana je konačno proigrala, ali moramo ostati na zemlji, ništa još nije gotovo! Francuska bez bodova? Što reći, ovo je turnir gdje svatko može pobjediti svakoga, vjerujem da je možda njihovoj lošoj igri pridonjelo to što su se već kvalificirali na OI, ali to ne znači ništa, oni su dobra momčad.

Linker
23. rujan 2024 18:13