LOŠE IZDANJE KAUBOJA

Goluža nakon Brazila: 'Ljudi, ostavimo se finala, smetaju nam priče o laganom ždrijebu'

Piše: ArhivaObjavljeno: 25. siječanj 2015. 22:04

Hrvatska muška rukometna reprezentacija teže od očekivanog svladala je Brazil u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru sa 26-25 (13-15) i izborila nastup među osam najboljih momčadi svijeta.

Hrvatsku su do pobjede predvodili Marko Kopljar s pet, te Manuel Štrlek i Domagoj Duvnjak sa po četiri gola, dok je Silva zabio pet puta za Brazil.

- Cijelo vrijeme sam upozoravao da Brazil nije protivnik bez veze. Igrali smo loše i toga smo svjesni, ali najvažnija je pobjeda. Iznenadili su nas s dubokom obranom. Takva se utakmica mora dogoditi, hvala Bogu da se sad dogodila, idemo dalje. Četvrtfinale? Što se tiče protivnika mi je svejedno, žao mi je što sam danas morao mijenjati obranu, to sam čuvao, ali što je tu je.

Kako stvari sada stoje Hrvatskoj je otvoren put prema finalu, nema Francuza, Danaca i Španjolaca.

- Ljudi, ostavimo se finala, nama jako smetaju takve priče koje govore da nam je sve otvoreno.

Nakon utakmice i strijelac odlučujućeg pogotka, Domagoj Duvnjak iznio je svoje dojmove, ali ga je taođer iznervirala priča o 'otvorenom putu prema finalu'.

- Jako nam smetaju takve priče. Ovo je SP i nema lakog protivnika. Istina da na našoj strani nema Danske, Španjolske, Francuske, ali mi se moramo koncentrirati na nas. Skidam kapu Brazilu na odličnoj utakmici, mi smo promašivali, a oni su iskoristili svaku našu pogrešku. Tko god dođe u četvrtfinalu mi moramo misliti na sebe i nadam se da ćemo proći dalje.

Linker
23. rujan 2024 01:20