AFP
IZBORNIK NA OPREZU

Goluža najavio: 'Znamo gdje smo griješili, protiv Rusije se nećemo žuriti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2014. 17:57

Nije uspio zaustaviti pad u poraz protiv Francuza Slavko Goluža. Tonuli smo, dugo, ali reakcija je došla prekasno. Iz respekta prema onima na terenu do tada ili jednostavno zbog kašnjenja, sada je nebitno. Bitno je...

- Nakon Švedske sam bio ljut i odmah sam rekao da tri razlike nismo smjeli prokockati bez veze. Tada nije imalo težinu, danas ima, no ja mislim da ništa nije izgubljeno, da se moramo okrenuti sebi i tu tražiti više.

Što kaže analiza Francuske?

- Imali smo tri isključenja bez veze, to je prelomilo utakmicu. Tu je Francuska napravila razliku. Trebali smo kapitalizirati igrača više, pa nismo, disciplina u obrani je izostala, a u takvim utakmicama to se plaća.

Ipak, izbornik Slavko Goluža kaže kako je sve pod kontrolom te da su sve misli okrenute prema Rusiji.

- Atmosfera je OK. Moramo što prije zaboraviti Francuze i okrenuti se onome što slijedi, a to je Rusija. Imali smo sastanak i shvatili gdje smo pogriješili, rekao je izbornik.

Kada je reprezentacija Rusije u pitanju, izbornik Slavko Goluža upozorio je na Igropula, Atmana i Gorboka.

- Rusiju respektiramo. Oni su sve utakmice igrali u egalu. Očekujem težak susret u kojoj moramo imati strpljenja i biti pametni. Sredina im je visoka pa nećemo smjeti žuriti u realizaciji, rekao je Goluža.

Linker
24. rujan 2024 09:23