NOVO RUKOMETNO DOBA

Gobac nakon sastanka s Balićem: 'Ivano će sigurno biti koordinator, ima dobre ideje'

'Bijelog dima po pitanju izbornika nema, pričekat ćemo da Ivano obavi razgovore i u roku od dva tjedna nadam se imat ćemo okvire u kojima ćemo moći djelovati'
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 11. veljača 2015. 11:10

U utorak je kako je i dogovoreno održan sastanak čelnika Hrvatskog rukometnog saveza, predsjednika Sandija Šole i izvršnog dopredsjednika Zoran Gopca s Ivanom Balićem koji bi od ljeta trebao postati koordinator za muški rukomet u HRS-u.

- Bijelog dima po pitanju izbornika nema, pričekat ćemo da Ivano obavi neke razgovore i u roku od dva tjedna nadam se imat ćemo okvire u kojima ćemo moći djelovati. Pričekat ćemo njegove prijedloge - reći će Zoran Gobac nakon sastanka.

Znači li to da se odustaje od Noke Serdarušića koji je zanimljiv i Parizu?

- Ne mogu to reći, vidjet ćemo nakon što Ivano obavi konzultacije koje želi. Poštujemo njegovo razmišljanje, on ne želi djelovati sam i vidjet ćemo kako će se situacija rasplesti. Sigurno je da nećemo zakasniti. Ono što mogu reći je da ima dobre ideje, ali pričekajmo.

Rekli ste da ćete se Serdarušiću javiti u srijedu?

- Da, to ću i učiniti.

Oko izbornika se očito nisu usuglasili, a oko pozicije koordinatora?

- To nije sporno, tu smo stvari postavili na mjesto i od 1. srpnja Ivano će preuzeti tu funkciju. I tu ima ideje koje izgledaju vrlo zanimljivo. Ja se ne želim petljati u to, poštovat ću svaku odluku.

Linker
22. rujan 2024 13:04