Ronald Gorsic / CROPIX
OZLJEDA OPASNA PO ŽIVOT

Drama u autobusu PPD-a Zagreb: Valčić hitno operiran i zadržan na intenzivnoj njezi

Liječnici su optimisti glede nastavka liječenja i oporavka Josipa Valčića te se vrlo skoro očekuje njegov premještaj s intenzivne skrbi na bolnički odjel
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 20. svibanj 2015. 12:29

Dokapetan PPD-a Zagreb, Josip Valčić proživio je pravu dramu na povratku s utakmice finala Kupa protiv Nexea u Umagu. Naime, rukometaš je na toj utakmici ozlijedio nogu, a na povratku u Zagreb mu je pozlilo u autobusu. Noga mu je otekla, a klupski liječnici su ga potom prebacili na traumatologiju da bi potom završio na operaciji u Vinogradskoj bolnici gdje je i zadržan na intenzivnoj njezi.

Situacija s ozljedom Josipa Valčića izazvala je veliku zabrinutost svih, pa su u klubu preko liječničkog tima Rotim - Čengić odlučili priopćenjem odgovoriti na brojne upite o zdravstvenom stanju dokapetana.

- Premda je tijekom noći i sljedećeg jutra Josipovo zdravstveno stanje bilo dosta ozbiljno, s velikim zadovoljstvom možemo javiti da se situacija razvija povoljno i da je njegovo zdravstveno stanje trenutačno bitno poboljšano.

Liječnici su optimisti glede nastavka liječenja i oporavka Josipa Valčića te se vrlo skoro očekuje njegov premještaj s intenzivne skrbi na bolnički odjel.

Zdravlje je najbitnije, sezona je gotova, a sve ostalo će se vidjeti.

Linker
23. rujan 2024 07:30