Damir Krajač / Cropix
'DVOJKA' ĆE GORJETI

DOĐITE OSJETITI ENERGIJU Odmetnuti Dinamo želi se umiješati u borbu za naslov

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 29. ožujak 2016. 17:37

Futsal Dinamo u srijedu traži nastavak pobjedničkog niza. U goste dinamovcima, u 'dvojku' Doma sportova u srijedu u 20.30 sati stiže aktualni prvak Hrvatske Nacional, a bit će to po svemu pravi gradski derbi.

Nacional Zagreb je, naime, trenutačni lider prvenstvene ljestvice s osvojenih 45 bodova, dok Modri imaju 11 bodova manje, no s obzirom da ove polusezone, točnije od 11. kola ne znaju za drugo osim pobjeda, sve sugerira da će u 'dvojci' sve prštati od sjajnog futsala.

"Naš osnovni cilj se zna, a to je plasman u playoff i za sada smo na pravom putu da to i ostvarimo. Sigurno je da je momčad puno posloženija u odnosu na prvi dio sezone i rezultati to potvrđuju. Želimo nastaviti dominaciju na domaćem terenu pobjedom protiv Nacionala. Cjelokupna futsal javnost priča samo o dva kandidata za naslov, Dinamo želi pokazati da se može ugurati u borbu za naslov, a nema bolje prilike od utakmice u srijedu da se to pokaže“, kazao je lider Dinama Matija Đulvat.

"Želim svima zaželjeti sretan Uskrs i pozvati sve ljubitelje sporta i dobre atmosfere da dođu u Dom sportova osjetiti energiju koju će stvoriti najbolji navijači na svijetu. Uopće ne sumnjam da će uživati u pravom spektaklu na tribinama i na terenu.“

Linker
21. rujan 2024 16:38