ŽESTOKI ODGOVOR

Cro Cop 'oprao' Overeema: 'To je izdopingirana osoba koja je pljunula na cijeli sport'

'Svima onima željnim medijske pažnje savjetujem da ju ostvare kroz svoje rezultate, a ne da prozivanjem drugih ničim izazvani, i to maloumnim izjavama, traže istu'
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 12. svibanj 2015. 15:04

Alistair Overeem nedavno je iz čista je mira javno prozvao Mirka Filipovića s kojim se borio 2008. godine u sklopu organizacije Dream. Nizozemski borac smatra kako je Cro Cop itekako dobro zapamtio taj meč te da zbog toga ne želi revanš.

Podsjećamo, Overeem je rekao kako je "razbio Filipovića te ga uništio i mentalno". Mirko Filipović je na provokacije odgovorio na svojem Facebook profilu gdje je svojim statusom 'muški' oprao Nizozemca rekavši mu što ga ide.

Status prenosimo u cijelosti:

"Svima onima željnim medijske pažnje savjetujem da ju ostvare kroz svoje rezultate, a ne da prozivanjem drugih ničim izazvani, i to maloumnim izjavama, traže istu. I to osoba koja je toliko izdrogirana i izdopingirana da je pljunula na cijeli sport i koja je jedine rezultate ostvarila pod takvim dopingom da joj je bilo uzeti 2 decilitra krvi, uvjeren sam da bi to bilo dosta da umirućem slonu produži život par godina.", napisao je Cro Cop.

Iako Filipović nije naveo osobu kojoj je posvećen status, može se pretpostaviti da je riječ o Alistairu Overeemu, s kojim je Mirko imao verbalnih sukoba nakon njihovog meča na Dreamu 6 koji je završio bez pobjednika. Tada je Overeem s par nesportskih udaraca lupio Mirka u međunožje, što se našem borcu, naravno, nije nikako svidjelo.

Linker
21. rujan 2024 20:36