Screenhot: YouTube
KRVAVI KRAJ

BORILAČKI SVIJET U ŠOKU Senzacionalni porazi prvaka: Pogledajte kako su brutalno stradale dvije zvijezde!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 06. ožujak 2016. 12:47

Turnir UFC 196 održan ovoga vikenda u Las Vegasu ostat će zapamćen po dvije apsolutne senzacije koje su šokirale svijet slobodne borbe. Dvoje prvaka i apsolutnih favorita Conor McGregor i Holly Holm doživjeli su brutalne poraze u fantastičnim borbama za titulu.

Američki MMA borac Nate Diaz porazio je Conora McGregora u glavnoj borbi večeri gušenjem na kraju druge runde! Aktualni prvak perolake kategorije pao je u svom debiju u velteru nakon što je Diaz uskočio umjesto prvaka lake kategorije Rafaela Dos Anjosa s kojim se Irac trebao boriti za drugi pojas.

Borba Conora McGregora i Natea Diaza bila je sve ono čemu su se fanovi nadali, jedino je krajnji ishod iznenadio cijeli svijet, posebno ako se zna da je Nate Diaz borbu prihvatio samo deset dana prije održavanja, piše Fight Site. No, čini se kako nije lagao kada je rekao da je u dobroj formi te da su jedini kilogrami problem. Tako se borba održala u velteru, a to se na kraju u potpunosti isplatilo Nateu Diazu.

Pogledajte kako je samouvjereni McGregor izgubio naslov.

Veliko iznenađenje se dogodilo i u konkurenciji borkinja. Miesha Tate je u fantatičnoj borbi savladala je Holly Holm nakon četiri i pol runde. Specijalistica za parter je uspjela srušiti Holm u četvrtoj rundi i pobijediti 'gušenjem'.

Linker
23. rujan 2024 07:29