WETZLAR, GERMANY - DECEMBER 14: Ivano Balic of Wetzlar passes the ball during the DKB Handball Bundesliga match between HSG Wetzlar and SG Flensburg at Rittal Arena on December 14, 2014 in Wetzlar, Germany. (Photo by Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images)
 Christof Koepsel / 2014 Getty Images
PREDOBAR ZA KRAJ

BALIĆ OPET ODUŠEVLJAVA 'Moja igra? Statistika ne laže, ali vrijeme je za kraj'

U posljednje dvije bundesligaške utakmice Balić je podsjetio na najbolje dane, kad je njegova igra na terenu oduzimala dah, ako je uopće bilo onih kada nije bilo tako
Piše: Jelena KolarObjavljeno: 09. ožujak 2015. 17:01

Ivano Balić odlično se “zagrijava” za završetak karijere . Čak toliko da i ako je bilo onih koji nisu osjetili žal kad je objavio da će 5. lipnja odigrati posljednju službenu utakmicu, sad ih više nema. U posljednje dvije bundesligaške utakmice Balić je podsjetio na svoje najbolje dane. Dane kad je njegova igra na terenu oduzimala dah, ako je uopće bilo onih kad se to nije događalo. Ako i nije bio njegov dan, uvijek bi izmislio bar jedan potez za pamćenje.

U Njemačkoj ih ovih dana izmišlja puno i nije čudo što ljudima u Wetzlaru ne silazi osmijeh s lica, a trener utakmice opisuje kao “Balićevu školu rukometa”.

Zato što pokazuju da odlično igra i obranu zato što “mu daju”. Ako je netko možda mislio da ne može. Ili da mu se ne da.

- Najbitnije je da smo mi pobijedili i upisali dva boda.

O svojoj igri, klasično, nije htio previše.

- Statistika ne laže.

Ali i dalje se vrti rečenica...

- Vrijeme je za mirovinu.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-A

Linker
23. rujan 2024 13:19