Ante Cizmic / CROPIX
NA SASTANKU S GOPCEM

BALIĆ OBEĆAO 'Napravit ćemo kvalitetan program za budućnost HR rukometa'

Piše: ArhivaObjavljeno: 10. veljača 2015. 20:37

Čelništvo Hrvatskog rukometnog saveza predvođeno Zoranom Gopcem i Sandijem Šolom u Njemačkoj se sastalo s novim koordinatorom hrvatske rukometne reprezentacije, Ivanom Balićem.

Tema razgovora bio je novi izbornik s obzirom da je prije nekoliko dana Slavko Goluža dao neopozivu ostavku na to mjesto. Zoran Gobac kazao je kako nema namjeru sam birati novo ime prije nego li se ne konzultira s koordinatorom, a tu bi funkciju na ljeto trebao obnašati baš Ivano Balić.

- Počašćen sam što su predstavnici saveza došli u Njemačku razgovarati sa mnom i što me u budućnosti vide u jednoj od uloga u hrvatskom rukometu. Ali ja sam još uvijek igrač Wetzlara i ne mogu odlučivati pa smo se dogovorili da ću pomagati savjetima - rekao je Ivano Balić.

- Kad mi u lipnju istekne ugovor i službeno završim karijeru, radu ću se odazvati pozivu HRS-a i prihvatiti odgovarajuću funkciju. Vjerujem da ćemo napraviti kvalitetan program za budućnost hrvatskog rukometa - kazao je Balić.

- S Ivanom smo dogovorili suradnju počevši od kraja ove sezone, vjerojatno od 1. srpnja. Jako smo zadovoljni sto se naša igračka legenda odlučila još jednom pridružiti i uključiti u buduće uspjehe hrvatskog rukometa - kazao je predsjednik Šola, dodavši kako su razgovarali i o imenima koja će ubuduće voditi hrvatsku reprezentaciju, te da su razmišljanja čelnika Saveza i Balića vrlo slična.

Linker
21. rujan 2024 04:42