(FILES) A file picture taken on August 30, 2012 shows Mercedes' German driver Michael Schumacher attending a press conference at the Spa-Francorchamps circuit in Spa ahead of the Belgium Formula One Grand Prix. The hospital in Grenoble dismissed the rumour, spread on a social network, that Michael Schumacher has died, on February 6, 2014. Schumacher has been in intensive care in Grenoble University Hospital since being flown there by helicopter following his December 29 accident in the Alpine resort of Meribel.AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF
 DIMITAR DILKOFF/AFP
CRNE SLUTNJE

Bivši doktor Formule 1: 'Schumiju je ostalo nekoliko mjeseci ili godina života!'

Piše: ArhivaObjavljeno: 04. studeni 2014. 11:53

Obitelj i menadžerica Sabine Kehm puni su optimizma kada je u pitanju oporavak Michaela Schumachera , ali bivši doktor Formule 1 ne dijeli njihovo oduševljenje. Štoviše, Gary Hartstein, iznio je čitav niz cnih prognoza..

- Rečeno nam je da Michael više nije u komi, ali to nije vijest. To je potpuno kriva interpretacija onoga što se stvarno događa. Moramo biti realni i naglasiti da kako vrijeme prolazi da su sve manje šanse da se njegovo stanje popravi - rekao je dr. Harstein i objasnio o čemu se zapravo radi:

- Schumacher ne pokazuje neurološka poboljšanja i očekivani životni vijek takvih pacijenata ide od nekoliko mjeseci do nekoliko godina!

Schumacher je 29. prosinca doživo tešku nesreću na skijanju u Francuskoj i nakon toga je pet mjeseci proveo u komi. Posljednja dva mjeseca je na kućnom oporavku, a britanski medije navode da je Schumi u stanju minimalne svijesti, tj. da klimanjem glave odgovara na jednostavna pitanja. Hrani se uz pomoć cjevčica i reagira na zvukove...

Linker
06. listopad 2024 23:19