Dražen Aleksić/Cropix
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

Alilović: Nastavimo li ovako neće biti dobro!; Čupić: Moramo popraviti obranu!

Kauboji su u drugoj utakmici Europskog prvenstva istim rezultatom kao i protiv Islanda (31-29) stigli do nova dva boda, briljirao Čupić s devet pogodaka
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. siječanj 2012. 21:12

Reprezentacija Hrvatske u drugom kolu. Europskog prvenstva u Srbiji bila je bolja od reprezentacije Slovenije sa 31-29. Utakmica se prelomila u drugom dijelu točnije u posljednjih 15 minuta kada su Kauboji stigli na 4 pogotka prednosti i mirno do kraja susreta održavali razliku.

Ponajbolji igrač u sastavu Hrvatske bio je Ivan Čupić sa 9 postignutih pogodaka:

- Znali smo da će biti teško i da su Slovenci uvijek neugodni, ali na kraju smo zasluženo odnjeli pobjedu. Dobro smo se rotirali i dobro je što je svako dobio određenu minutažu. Napad je funkcionirao solidno, ali obrana je ono što ćemo morati popraviti u nastavku turnira. Nadam se da će proraditi već u utakmici protiv Norvežana i da ćemo s 4 boda otići u drugi krug.

Vratar reprezentacije Mirko Alilović sa nekoliko ključnih obrana u drugom dijelu također je uvelike pridonio u novom slavlju Kauboja:

- Ako nastavimo ovako ne piše nam se dobro, jednostavno moramo popraviti obranu. Bili smo dobri u napadu, ali nedostajao je malo šut iz vana. Utakmicu smo dobili u trenutku kada smo otišlii na 4 pogotka prednosti. Kako god bilo najbitnije je da smo upisali dva nova boda.

EP rukometaša u Srbiji, 2. kolo:

skupina D:

Hrvatska – Slovenija 31-29 (16-12) IZVJEŠTAJ S UTAKMICE!

Norveška – Island (kasnije)

Redoslijed: 1. Hrvatska 4, 2. Norveška 2 (-1), 3. Island 0 (-1), 4. Slovenija 0

Linker
23. rujan 2024 18:13