Vlado Kos / CROPIX
OSIJEK

Rukavina ostaje trener

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 15. prosinac 2014. 23:26

Veliko zanimanje vladalo je u osječkim sportskim kuloarima za sjednicu Nadzornog odbora NK Osijek, koja je održana u ponedjeljak, dva dana poslije odigrane utakmice s Lokomotivom u Gradskom vrtu. Jer, momčad osječkog prvoligaša dočekala je zimsku stanku u nacionalnom prvenstvu na nezavidnom, pretposljednjem mjestu sa svega 15 bodova iz 19 utakmica zabilježivši ukupno - četiri pobjede.

Poražavajuća je bila sama završnica jeseni, u kojoj je Osijek uknjižio samo bod (u Puli, 1:1) uz poraze na Poljudu (1:2) i Kantridi (s po 1:2, nap.a.) i dvije iznimno gorke pilule u posljednjih osam dana na svom travnjaku, od Slaven Belupa (2:3) i 'lokosa' (0:2)...

Nadzorni odbor, dakako, kao što je to običaj u svim klubovima kad se nađu 'pred zidom istine',. imao je dvije opcije;: mijenjati trenera ili igrače. U Osijeku je ponedjeljak jednoglasno povjerenje izglasano treneru Tomislavu Rukavini, a tijekom zimske stanke, kako je simbolično naznačeno, slijedi - !

Kojim će se nogometašima u Gradskom vrtu zahvaliti na daljnoj suradnji, a tko bi, možebitno, trebao pojačati osječku momčad u proljetnoj grčevitoj borbi za prvoligaški opstanak, znat će se narednih tjedana.

Linker
21. rujan 2024 14:27