Cropix
JELIČIĆEV KOMENTAR

Polemika zbog suđenja: 'Beusan je opet nježan. Ovo što rade Hajduku je gadljivo'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 23. veljača 2016. 00:10

Stručni sukomentator HTV-ove emisije 'Stadion' Joško Jeličić osvrnuo se na subotnji ogled HNL-a između Lokomotive i Hajduka. Isti je Lokomotiva u Kranjčevićevoj dobila s 2:1, a splitskom je klubu u 76. minuti isključen Tino Sušić.

"Kad vidimo ovakav teren, odnosno infrastrukturu, teško je pričati o kvaliteti nogometa. Nažalost, Hajduk individualno i kao momčad je osjetno slabiji nakon brojnih odlazaka i platili su ceh“, komentirao je Jeličić, bivši igrač Hajduka i Dinama.

"Ja ne mogu zamjeriti treneru Buriću ništa, on želi igrati, ali s ovakvim igračima je to jako teško. S ovakvim tankerima na stoperima Hajduk je mogao i ozbiljnije stradati.

"Tino Sušić i Lovre Kalinić su igrači koji prave razliku. Čast ostalima, ali tako je. Žao mi je njegove reakcije. Težak teren, momčad, sve ga to čini razdražljivim, ali mora se uzdignuti iznad toga“, zaključio je Jeličić.

Tihomir Pejin grubo je oštetio Hajduk protiv Lokomotive. I tu nema spora. Sudac iz Donjeg Miholjca nije vidio rukomet Barišića u kaznenom prostoru, a upitan je i kriterij dodjele kartona.

Mateo Beusan, popularno 'Oko sokolovo', tada je preuzeo riječ, a završnu je riječ imao Jeličić.

"Mateo Beusan je opet nježan, ali ja ću reći što mislim. Ovo je gadljivo. Činjenica je da su grad Split i Hajduk šikanirani posljednjih godina od HNS-a, ali to nije razlog zašto Hajduk ovako izgleda na terenu…“, objasnio je Jeličić.

Nakon utakmice protiv Lokomotive Poljudom je počela kružiti ideja da se za polufinale Kupa protiv Dinama angažira strane suce. Priča koja kruži je neslužbena, ali gdje ima dima ima i vatre.

Linker
22. rujan 2024 15:53