Stephen i Ayesha Curry

 Jacovides-perusseau/bestimage/profimedia
POLICIJA U AKCIJI

Ogromni skandal nakon Igara, obitelj Stepha Curryja proživjela agoniju? ‘Udarili su novorođenu bebu u glavu!‘

Majka i supruga zlatnog košarkaša upale su u neugodnu raspravu na ulicama francuske prijestolnice
Piše: SNObjavljeno: 12. kolovoz 2024. 18:19

Svjetski mediji raspisali su se o velikom incidentu nakon finala Olimpijskih igara, a u središtu incidenta je obitelj zlatnog američkog košarkaša Stepha Curryja.

Naime, društvenim mrežama širi se video u kojem Curryjeva supruga Ayesha upada u raspravu s policijom u Parizu, piše Daily Mail, uz dodatak da je stvar potpuno eskalirala, a jedan udarac navodno je dobila novorođena beba u obitelji Curry, stara tek tri mjeseca.

Uzrok incidenta ostaje nejasan, no snimke pokazuju da je Sonya - majka Stepha Curryja koja se našla na licu mjesta - vikala da je netko udario bebu Caius Chai, četvrto dijete bračnog para Curry, prijevremeno rođeno u svibnju. Za to vrijeme, majka Ayesha drži bebu u naručju i briše suze.

U svađu se upleo i Draymond Green, Curryjev suigrač iz Golden State Warriorsa, koji također govori da je netko udario dječaka, i to u glavu. Pretpostavka je da je do problema došlo nakon što policija nije dopustila Greenu i obitelji Curry da pješice dođu do svog automobila.

- Znači, čak i nakon što je netko udario bebu u glavu, još uvijek ne možete ništa učiniti da maknete ljude odavde? - pitao je Green nekoga u svojoj okolini, čuje se u video snimkama, kao i isprika jednog od policajaca: "Žao mi je bebe".

Bračni par Curry još uvijek se nije javno oglasio o incidentu.

Linker
05. rujan 2024 18:34