Getty
PROBLEMI NA OTOKU

OČAJNI KRAMARIĆ 'Ne simuliram! Ne znam zašto su se suci okomili baš na mene'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 08. ožujak 2015. 09:27

Andrej Kramarić i nedosuđeni kazneni udarci i dalje su aktualna tema na Otoku. Podsjetimo, pet puta je dosad bio u situaciji koja je ukazivala na jedanaesterac, ali niti jednom suci nisu dokazali na bijelu točku. A jednom je čak dobio i žuti karton zbog simuliranja.

Za to vrijeme , njegov novi klub Leicester je sve dalje od zone spasa u Premier ligi, svaki gol i svaki bod mogu biti presudni.

- Da, i ja razmišljam o tome kako mi nisu dosudili niti jedan penal. Neobično, svakako. To su neki detalji koji odlučuju u nogometu, a zapravo i nisu detalji u poziciji u kojoj smo mi. Nije nam svejedno je li kazneni udarac ili nije, sigurno bismo imali više bodova da su suci dosudili ono što su trebali. Nisam očekivao da će se to u Engleskoj događati, očekuješ da suci vide takve stvari - rekao je Kramarić, koji je glavni ‘problem’ ove priče, uglavnom, penale ne sviraju na njemu.

- Ne znam zašto su se baš na mene okomili. Mislim, nije da sam ja sad neki problem, tako je ispalo. Ne bih možda išao tako daleko pa rekao da je bilo pet takvih situacija, ali tri su penala bila očita. Čista! Ona dva mogu nekako oprostiti, rekao bih da se igra čvršće u Engleskoj, pa se na to jednostavno moram naviknuti. Ali, tri jedanaesterca su bila sasvim očita.

Jedan je i onaj protiv Tottenhama za koji je dobio žuti karton zbog simuliranja. Je li moguće da ga, zbog tih optužbi da je simulirao, suci gledaju drukčije, pa su stroži prema njemu?

- Vidio sam poslije utakmice s Cityjem da je sudio isti sudac koji mi je dao žuti karton protiv Tottenhama. Ne mogu reći je li to zato tako strog, ali znam da je nakon utakmice sa Spursima snimka pokazala da nisam simulirao, da je bilo kontakta. Kao što se i protiv Cityja vidjelo da je prekršaj bio unutar šesnaesterca. Sigurno je da simulirao nisam nijednom, nije mi to cilj. Premda, kad želiš pobijediti, kad si u šansi za gol, logično je da ga želiš zabiti, da ćeš poduzeti sve da zatreseš mrežu. No, stvarno, nisam simulirao.

Linker
22. rujan 2024 19:11